1η  ΗΜΕΡΑ:   ΑΘΗΝΑ – ΜΑΔΡΙΤΗ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ (395 χλμ.)

Συγκέντρωση στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για Μαδρίτη. Άφιξη και αναχώρηση με τουριστικό λεωφορείο,  όπου μετά από ενδιάμεσες στάσεις θα φτάσουμε στο Μπιλμπάο. Μετά τη σύντομη πανοραμική περιήγησή μας στην πόλη άφιξη στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

 

2η  ΗΜΕΡΑ:   ΜΠΙΛΜΠΑΟ – BISCAYAN COASTGUERNIKA – ΜΠΙΛΜΠΑΟ (150 χλμ.)

Φεύγουμε  από το Μπιλμπάο προς την ακτή Biscayan. Θα απολαύσετε την πανοραμική θέα των παραλιακών  πόλεων, όπως το Bermeo, μια πόλη με έντονα στοιχεία ναυτικής παράδοσης, τη Mundaka, που βρίσκεται στην εκβολή του ποταμού  Mundaka και διάσημη λόγω των πρωταθλημάτων του Surf και στη συνέχεια φτάνουμε στη Guernika.  Θα επισκεφθούμε το οινοποιείο Txakoli όπου θα δούμε τις τεχνικές επεξεργασίας κρασιού και θα δοκιμάσουμε κρασιά παραγωγής.  Θα επισκεφθούμε το Casa de Juntas del Señorío de Vizcaya (η αίθουσα συνάντησης των κυρίων της Vizcaya). Η καρδιά του μνημείου είναι το "Guernika Tree", που συμβολίζει την ελευθερία των Βάσκων. Το σημερινό κτίριο είναι ένα καλό παράδειγμα νεοκλασικού, το οποίο κτίστηκε από τον Antonio Echevarría. Το κτίριο συνδυάζει τις λειτουργίες της Εκκλησίας και του Κοινοβουλίου. Για το λόγο αυτό σε μια κυκλική περιοχή όπου κτίστηκε σε κάθε πλευρά, βρίσκονται οι θέσεις για τα μέλη του κοινοβουλίου και στην κεφαλή  υπάρχει ένας βωμός, όπου ο πρόεδρος  είχε το γραφείο του. Θα επισκεφθούμε επίσης το Guernika Peace Museum Foundation. Σκοπός του μουσείου είναι η διάδοση των βασικών αρχών της ειρήνης, καθώς και η ενημέρωση των επισκεπτών σε αυτές τις ιδέες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ:    ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΠΙΑΡΙΤΖ – ΣΑΝ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ)   (300 χλμ.)

Ξεκινάμε για την εκδρομή μας στην πόλη του Σαν Σεμπαστιάν. Θα επισκεφθούμε το ιστορικό της κέντρο για να θαυμάσουμε το ενεχυροδανειστήριο που δεσπόζει επιβλητικά, την πλατεία Plaza de la Constitucion, η οποία είναι περιτριγυρισμένη από όμορφες κατοικίες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κάποτε υπήρξε αρένα ταυρομαχιών και θα το καταλάβετε από τον μεγάλο αριθμό των μπαλκονιών. Επίσης αξίζει την επίσκεψή σας το ενυδρείο, το Museo de San Telmo, που φιλοξενεί ένα αριστούργημα του Ελ Γκρέκο, καθώς και το Palacio del Mar. Στη συνέχεια θα βρεθούμε στο διαμάντι του Ατλαντικού την πόλη Μπιαρίτζ – Biarritz.  Πήρε το όνομα τις από τους Βάσκους και αποτέλεσε το ορμητήριο των φαλαινοκυνηγων τον 12ο αιώνα.  Αργότερα στα μέσα του  18ου αιώνα, γιατροί συνέστησαν ότι ο ωκεανός στο Biarritz είχε θεραπευτικές ιδιότητες, εμπνέοντας τους ασθενείς να κάνουν προσκυνήματα στην παραλία για υποτιθέμενη θεραπείες για τις παθήσεις τους. Έγινε περισσότερο γνωστή το 1854, όταν η αυτοκράτειρα Eugenie (η σύζυγος του Ναπολέοντα ΙΙΙ) έχτισε ένα παλάτι στην παραλία (τώρα το Hôtel du Palais).

Μετά την περιήγησή μας χρόνος ελεύθερος.  Επιστροφή στο Μπιλμπάο, διανυκτέρευση.

Το Σαν Σεμπαστιάν  , είναι πόλη και λιμάνι στη βόρεια Ισπανία, σημαντική για την αλιεία, και μοντέρνο θέρετρο με μια υπέροχη παραλία, γνωστή ως La Concha.

Το Σαν Σεμπαστιάν ιδρύθηκε το 1524 και η παλαιά πόλη στηρίζεται σε έναν αμμώδη ισθμό που συνδέει την ηπειρωτική χώρα με το δύσκολο και απότομο Monte Urgull, το οποίο περιβάλλεται από το φρούριο La Mota του 16ου αιώνα. Η σύγχρονη πόλη εκτείνεται κατά μήκος των όχθεων του ποταμού Río Urumea.

Στο Σαν Σεμπαστιάν βρίσκονται πολλές από τις εκθέσεις τέχνης της Ισπανίας, ενώ υπάρχει και το Παλάτι Μιραμάρ και το παλάτι Αγιέτε με τους υπέροχους κήπους τους, οι θερινές κατοικίες του Bασιλιά. Στη πόλη του Σαν Σεμπαστιάν στεγάζονται δύο πανεπιστήμια το Ντέουστο και το πανεπιστήμιο της χώρας τον Βάσκων.

Στις 31 Αυγούστου 1813 το Σαν Σεμπαστιάν δέχθηκε επίθεση από Βρετανικούς και Πορτογαλικούς στόλους, οι οποίοι κατέστρεψαν ολοκληρωτικά την πόλη, βάζοντάς της φωτιά. Έπειτα λοιπόν από αυτή την καταστροφική επίθεση, οι κάτοικοι της πόλης αποφάσισαν να ξαναχτίσουν την πόλη από την αρχή. Μόνο ένας δρόμος κατάφερε να επιβιώσει από την επίθεση αυτή, ο οποίος σήμερα ονομάζεται 31 Αυγούστο, και σε κάθε επέτειο το βράδυ ο δρόμος αυτός, που βρίσκεται στην παλιά πόλη γεμίζει αναμμένα κεριά.

 

4η ΗΜΕΡΑ:   ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΠΟΥΡΓΟΣ – ΜΑΔΡΙΤΗ (400 χλμ.)

Αναχώρηση για την ιστορική πόλη του Μπούργος.  Το Μπούργος (Burgos) είναι πόλη στη βόρεια Ισπανία, ιστορική πρωτεύουσα της Καστίλης. Η πόλη σήμερα είναι ταυτόχρονα και δήμος και βρίσκεται στην αυτόνομη κοινότητα Καστίλη και Λεόν και είναι πρωτεύουσα της επαρχίας Μπούργος.

Το Μπούργος το 2012 είχε 179.906 κατοίκους. Βρίσκεται στη συμβολή των παραποτάμων του Αρλαθόν, στην άκρη του κεντρικού ιβηρικού οροπεδίου, σε υψόμετρο περίπου 800 μέτρων. Βρίσκεται στη Διαδρομή του Αγίου Ιακώβου.

Η πόλη ιδρύθηκε το 884 ως φυλάκιο του Αστούριες από το Ντιέγο Ροδρίγκεθ Πορθέλος και στη συνέχεια πρωτεύουσα της κομητείας και στη συνέχεια του βασιλείου της Καστίλης. Ο Καστιγιάνος ευγενής, πολιτικός ηγέτης και διπλωμάτης Ελ Σιντ είναι μια ιστορική φιγούρα για τη πόλη, καθώς γεννήθηκε μερικά χιλιόμετρα εκτός του Μπούργος και μεγάλωσε και μορφώθηκε σε αυτό. Η πόλη είχε το γόητρο μιας πρωτεύουσας μέχρι το 1560, όταν η Μαδρίτη ορίστηκε ως η μόνη αυλή. Η πόλη αναπτύχθηκε ξανά τον 19ο αιώνα. Κατά τη διάρκεια του Ισπανικού Εμφυλίου, το Μπούργος ήταν έδρα της εθνικιστής κυβέρνησης του Φράνκο.

Η πόλη διαθέτει πολλά ιστορικά μνημεία: ο Καθεδρικός του Μπούργος (ανακηρύχτηκε Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την ΟΥΝΕΣΚΟ το 1984), τη Μονή Λας Ουέλγας Ρεάλες και το αβαείο Καρτούχα ντε Μιραφλόρες. Ένας μεγάλος αριθμός εκκλησιών, παλατιών και άλλων κτιρίων από τη μεσαιωνική περίοδο σώζονται μέχρι σήμερα. Η πόλη περιβάλλεται από τα πάρκα Φουέντες Μπάνκας και Παθέο ντε λα Ίσλα.

Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη Μαδρίτη.  Πρωτεύουσα της Ισπανίας και κέντρο Ιστορίας και μουσείων.

 

5η ΗΜΕΡΑ:   ΜΑΔΡΙΤΗ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ (40 χλμ.)

Για πρώτη φορά γίνεται λόγος για τη Μαδρίτη στις αρχές του 10ου αιώνα, όταν αποτελούσε οχυρό των Αράβων και ονομαζόταν Ματζρίτ. Ο βασιλιάς της, Λεώνης Ραμίρο Β' λεηλάτησε την περιοχή το 931. Η Μαδρίτη υπήρξε πολλές φορές εστία ταραχών, απ' τις οποίες η μεγαλύτερη ήταν η επανάσταση των Κομμοννέρος (1520-1521) εναντίον του  Κάρολου του Ε'.

Την εποχή του Φίλιππου Β' η Μαδρίτη έγινε πρωτεύουσα της ισπανικής αυτοκρατορίας κι έδρα του βασιλιά. Μόνο όμως κατά το 18ο αιώνα, με την άφιξη των Βουρβόνων, η πόλη απόκτησε ζωή κι εμφάνιση πρωτεύουσας.

Κατά τον ισπανικό εμφύλιο πόλεμο (1936-1939) η Μαδρίτη δέχτηκε την επίθεση του στρατηγού Φρανθίσκο Φράνκο, που κατέλαβε ορισμένες περιοχές στις δυτικές και βορειοδυτικές παρυφές της πόλης. Οι δημοκρατικές δυνάμεις κράτησαν την πόλη μέχρι το 1939, αλλά υπέκυψαν, γιατί οι σφοδρές αεροπορικές επιθέσεις είχαν προξενήσει σημαντικές ζημιές.

Είναι χτισμένη σε υψόμετρο 667 πάνω απ' την επιφάνεια της θάλασσας στις όχθες του ποταμού Μανθανάρες, στο κέντρο της χώρας. Το κλίμα της είναι ηπειρωτικό και παρουσιάζει σημαντικές μεταβολές. Λόγω της τοποθεσίας και της ιστορίας της η Μαδρίτη θεωρείται ως το πολιτικό και οικονομικό κέντρο της Ιβηρικής Χερσονήσου. Περίπου 70χλμ νότια βρίσκεται η ιστορική πρωτεύουσα Τολέδο.

Στη Μαδρίτη βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία του Παγκοσμίου Οργανισμού Τουρισμού (World Tourism Organization, WTO), ο οποίος ανήκει στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, της Ιβηροαμερικανικής Γενικής Γραμματείας (Secretaría General Iberoamericana , SEGIB), toy Οργανισμού Ιβηροαμερικανικών Κρατών (Organization of Ibero-American States, OEI) και του Οργανισμού Επιτήρησης Δημοσίου Συμφέροντος (Public Interest Oversight Board, PIOB).

 

Στην πόλη έχουν επίσης την έδρα τους διεθνή ιδρύματα ρύθμισης της ισπανικής γλώσσας: Η Μόνιμη Επιτροπή του Συνδέσμου Ακαδημιών Ισπανικής Γλώσσας, και η Βασιλική Ισπανική Ακαδημία .

Ενώ η Μαδρίτη διαθέτει σύγχρονες υποδομές, έχει διατηρήσει την όψη και την αισθητική πολλών από τις ιστορικές γειτονιές και οδούς. Τα αξιοθέατά της περιλαμβάνουν το Βασιλικό Παλάτι της Μαδρίτης, το Βασιλικό Θέατρο με την αποκατεστημένη Λυρική Σκηνή του, του 1850, το πάρκο Μπούν Ρετίρο το οποίο ιδρύθηκε το 1631, το κτίριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης το οποίο περιέχει κάποια από τα ιστορικά αρχεία της Ισπανίας, μεγάλος αριθμός εθνικών μουσείων και το Χρυσό Τρίγωνο της Τέχνης, το οποίο βρίσκεται κατά μήκος της Πασέο δελ Πράδο και το οποίο αποτελείται από τρία μουσεία τέχνης: το Μουσείο Πράδο, το Μουσείο Τέχνης Βασίλισσα Σοφία, μουσείο μοντέρνας τέχνης, και το Μουσείο Thyssen-Bornemisza το οποίο συμπληρώνει τις ελλείψεις των άλλων δύο μουσείων. Η Plaza de Cibeles με το παλάτι και το συντριβάνι της έχουν γίνει το μνημείο σύμβολο της πόλης.

 

6η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΔΡΙΤΗ-ΕΣΚΟΡΙΑΛ-ΣΕΓΚΟΒΙΑ-ΜΑΔΡΙΤΗ ( ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ) ( 190 χλμ.)

To όνομά της Σεγόβια είναι Κελτιβεριανής προέλευσης πρώτοι κάτοικοι ονόμασαν την πόλη Segobriga. Αυτό το όνομα προέρχεται από δύο όρους της Κελτιβεριανής γλώσσας του Κέλτικου παρακλαδιού της Ινδοευρωπαϊκής γλώσσας όρος sego σημαίνει "νίκη" ενώ η κατάληξη -briga θα μπορούσε να σημαίνει "πόλη" ή "δύναμη"

.Έτσι το όνομα μπορεί να μεταφραστεί ως "Πόλη της νίκης" ή "Νικηφόρος πόλη".

Η Σεγόβια αρχικά καταγράφεται ως Κέλτικη κτήση,με τον έλεγχο της πόλης να πέφτει τελικά στα χέρια των Ρωμαίων. Η πόλη είναι πιθανό να ήταν τοποθεσία μάχης το 75 π.χ όπου ο Μέτελος νίκησε τον στρατηγό του ΣερτόριουΧερτούλιο.

Κατά τη διάρκεια της Ρωμαϊκής περιόδου η αποικία ανήκε σε ένα από τα πολλά μοναστήρια των Λατίνων. Πιστεύεται πως η πόλη εγκαταλείφθηκε μετά την Ισλαμική εισβολή στην Ισπανία αιώνες αργότερα. Μετά την κατάκτηση του Τολέδο από τονΑλφόνσο ΣΤ' της Καστίλλης και Λεόν, τον γιο του Αλφόνσου ΣΤ', η Σεγόβια ξεκίνησε να ξαναγεμίζει με Χριστιανούς από τα βόρεια της χερσονήσου και πέρα από τα Πυρηναία Όρη, παρέχοντας την με μια πολύ σημαντική σφαίρα επιρροής που τα όρια της διέσχιζαν την Σιέρα ντε Γκουανταράμα και τον Τάγο.

Μερικά εκπληκτικά έργα της Γοτθικής αρχιτεκτονικής ολοκληρώθηκαν εκείνη την περίοδο. Αξιοσημείωτο το γεγονός πως η Ισαμπέλα Α' ανακηρύχτηκε βασίλισσα της Καστίλλης στην εκκλησία του Σαν Μιγκέλ της Σεγόβια στις 13 Δεκεμβρίου 1474.

Όπως τα περισσότερα κλωστοϋφαντουργικά κέντρα της Καστίλλης, έτσι και η Σεγόβια συμμετείχε στην Επανάσταση των Κομουνέρος κάτω από τις διαταγές του Χουάν Μπράβο.Παρά την ήττα των Κομουνέρος, η οικονομική άνθιση της πόλης συνεχίστηκε και τον 16ο αιώνα. Ο πληθυσμός της αυξήθηκε σε 27.000 κατοίκους το 1594. Έπειτα, όπως όλες οι πόλεις της Καστίλλης, έτσι και η Σεγόβια μπήκε σε περίοδο παρακμής. Μόνο έναν αιώνα αργότερα , το 1694, ο πληθυσμός της είχε μειωθεί σε 8.000 κάτοικους. Στις αρχές του 18ου αιώνα ,η πόλη προσπάθησε να αναζωογονήσει την βιομηχανία υφασμάτων της, με μικρή επιτυχία ωστόσο. Στο δεύτερο μισό του αιώνα, ο Κάρολος Γ' της Ισπανίας έκανε ακόμη μία προσπάθεια να αναγεννήσει το εμπόριο της περιοχής. Πήρε τη μορφή της βασιλικής Σεγοβιανής εταιρείας κατασκευής μαλλιού. Παρ'όλα  αυτά ,η έλλειψη ανταγωνιστικότητας στην παραγωγή προκάλεσε την βασιλική οικογένεια να αποσύρει την χορηγία της το 1779. Το 1764, η βασιλική σχολή πυροβολικού, η πρώτη στρατιωτική ακαδημία στην Ισπανία, άνοιξε. Η ακαδημία υπάρχει ακόμη και σήμερα στην πόλη. Το 1808,η πόλη λεηλατήθηκε από Γαλλικά στρατεύματα κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Ανεξαρτησίας. Κατά την διάρκεια του πρώτου Καρολικού πολέμου, στρατεύματα κάτω από τις διαταγές του Δον Κάρλος επιτέθηκαν στην πόλη ανεπιτυχώς. Κατά τη διάρκεια του 19ου και του πρώτου μισού του 20ου αιώνα, η Σεγόβια βίωσε μια δημογραφική ανόρθωση που ήταν το αποτέλεσμα μιας σχετικής οικονομικής σταθερότητας.

 

Το Ελ Εσκοριάλ είναι πόλη που βρίσκεται εντός της Αυτόνομης Κοινότητας της Μαδρίτης, σε απόσταση 45 χιλιόμετρα  βορειοδυτικά από την ισπανική πρωτεύουσα της Μαδρίτης. Ανήκει στην κομάρκα της Κουένκα ντελ Γουαδαρράμα. Ο πληθυσμός του για το 2009 ανερχόταν στις 14.979 κατοίκους.

Η περιοχή του Ελ Εσκοριάλ αποτελεί έδρα του εθνικού πάρκου της Λα Γκρανχίγια ντε Λα Φρεσνέδα. Η διάσημη Βασιλική Έδρα του Σαν Λορένθο ντε Ελ Εσκοριάλ επίσης γνωστή ως Μοναστέριο ντε Ελ Εσκοριάλ ή Ελ Εσκοριάλ, βρίσκεται στην γειτονική πόλη του Σαν Λορένθο ντε Ελ Εσκοριάλ. Στα προάστια του Σαν Λορένθο ντε Ελ Εσκοριάλ βρίσκεται το εθνικό μνημείο του Βάγιε ντε λος Καΐδος (Κοιλάδα των Πεσόντων).

 

7η ΗΜΕΡΑ:   ΜΑΔΡΙΤΗ – ΤΟΛΕΔΟ – ΜΑΔΡΙΤΗ  (146 χλμ.)

Το Τολέδο είναι πόλη και δημοτικό διαμέρισμα της Ισπανίας, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας, καθώς και της αυτόνομης κοινότητας Καστίλη-Λα Μάντσα. Βρίσκεται κεντρικά της χώρας, σε απόσταση 70 χιλιομέτρων από τη Μαδρίτη και επί της δεξιάς όχθης του ποταμού Τάγου. Από το 1986, περιλαμβάνεται στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, ενώ στο παρελθόν (1085-1559) υπήρξε πρωτεύουσα της Ισπανικής αυτοκρατορίας, ισχυρό θρησκευτικό και πολιτιστικό κέντρο αποτελώντας μια ολόκληρη πόλη μουσείο ιστορίας και αρχιτεκτονικής. Ήταν φημισμένο για την παραγωγή των καλύτερων σπαθιών στη Δύση. Κατά το Μεσαίωνα, το Τολέδο υπήρξε επίσης μεγάλο μεταφραστικό κέντρο, όπου σημαντικό μέρος της αρχαίας Ελληνικής

γραμματείας μεταφέρθηκε από την Αραβική ανατολή στη Δύση, με μεταφράσεις από τα αραβικά στα λατινικά κυρίως εβραίων αλλά και άλλων γλωσσομαθών. Καταλαμβάνει συνολική έκταση 232 τετραγωνικών χιλιομέτρων και

 διαθέτει πληθυσμό 75.578 κατοίκων (2005). Το όνομα τού Τολέδου προέρχεται από τη λατινική ονομασία Toletum, δηλαδή πόλη με τα τείχη.

Στα αξιοθέατά του που η Μαυριτανική όψη της πόλης διατηρείται μέχρι σήμερα, ανήκει ο γοτθικός καθεδρικός ναός, στην είσοδο της πόλης που κτίσθηκε επί ναού του 6ου αιώνα και παρουσιάζει εντυπωσιακό συνδυασμό αρχιτεκτονικού ρυθμού και που χρονολογείται από το 1493, με έργα των Γκόγια και Δομήνικου Θεοτοκόπουλου και το περίφημο οχυρό του Αλκάθαρ γνωστότερο και ως Αλκαζάρ, τετράγωνο οικοδόμημα με πύργους σε κάθε γωνία που δεσπόζει από λόφου στην πόλη. Παλαιότερα το οχυρό αυτό αποτελούσε το ανάκτορο των Βασιλέων της Καστίλλης. Κατά τον μεσαίωνα έως τα νεότερα χρόνια, το Τολέδο υπήρξε επίσης σημαντικό κέντρο παραγωγής σπαθιών και άλλων χειροποίητων καλλιτεχνημάτων.

 

8 η ΗΜΕΡΑ:   ΜΑΔΡΙΤΗ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

 

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής Αθήνα – Μαδρίτη – Αθήνα.
 • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων.
 • Μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια εξωτερικού. Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν.
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.
 • 3 διανυκτερεύσεις στο Μπιλμπάο ή Σαν Σεμπαστιάν.  
 • 4 διανυκτερεύσεις στη Μαδρίτη.
 • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα.
 • Έμπειρος Αρχηγός-Συνοδός του γραφείου μας.  Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης. Φ.Π.Α.


Δεν Περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς-αρχαιολογικούς χώρους, θεματικά πάρκα και γενικά όπου απαιτείται.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά στα γεύματα, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.
 • Ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

 

 

 

Κόστος προαιρετικών  εκδρομών  :

 • ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΠΙΑΡΙΤΖ-ΣΑΝ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ:  40 €
 • ΜΑΔΡΙΤΗ-ΕΣΚΟΡΙΑΛ-ΣΕΓΚΟΒΙ:  45 €

 

 

 

Πρόγραμμα

Ημέρες

Αναχωρήσεις 2014

Τιμή το άτομο

Μονόκλινο

Παιδικό      (2-12 ετών)

Φόροι αερ/μίων

Ξενοδοχεία

Διατροφή

ΜΑΔΡΙΤΗ-

ΧΩΡΑ ΒΑΣΚΩΝ

8

27/5

740

+ 180

-

-

4*

ΠΡΩΙΝΟ+4 ΓΕΥΜΑΤΑ