1η Ημέρα:            ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΛΗ – ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ – ΠΡΟΚΟΠΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, όπου θα πάρουμε τη πτήση για Καισάρεια μέσω Κωνσταντινούπολης.  Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στο Προκόπι (Urgup), στην περιοχή Νεάπολη. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα:            ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ   

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και να γνωρίσουμε την Καππαδοκία, γνωστή για τους βυζαντινούς θησαυρούς που διαθέτει. Πρόκειται για ένα από τα πρώτα μεγάλα χριστιανικά κέντρα στην Ανατολία και σήμερα μπορεί να δει κανείς το μοναστικό συγκρότημα από λαξευμένες στο βράχο εκκλησίες και παρεκκλήσια στην κοιλάδα Γκιόρεμε, που έχει χαρακτηριστεί υπαίθριο μουσείο. Συνεχίζουμε με την τρωγλοδυτική κοινότητα του Γκιόρεμε και το γεωλογικό συγκρότημα του Ζελβέ. Θα δούμε επίσης κοντινά μέρη με λαξευτά φρούρια, χωριά και μονές, όπως Ουτσχισάρ, Ορταχισάρ, Τσαβουσίν.  Κλείνουμε την ημέρα με επίσκεψη στις περίφημες ελληνικές κωμοπόλεις Αραβισό (Gulsehir) και Σινασσό (Mustafapasa).  Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα:            ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ

Μετά το πρόγευμα συνεχίζουμε την περιήγησή μας στην περιοχή.  Θα ξεναγηθούμε στα σπουδαία ελληνικά κέντρα της Νεάπολης (Nevsehir) και στις υπόγειες πολιτείες του Καϊμακλή και της  Μαλακοπής (με την εκκλησία σε βάθος 85 μ.).  Επίσης σύντομη επίσκεψη στα χωριά Αξό, Σίλατα και Φλογητά.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση.  Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ:          KAΠΠΑΔΟΚΙΑ

Πρόγευμα και η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει ξενάγηση στην ηφαιστειογενή κοιλάδα της Ιχλάρας και του Περιστρέμματος με τις εκατοντάδες μονές.  Επίσκεψη στο ελληνικό χωριό της Καρβάλης (Gelveri), με την εκκλησία του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου σε ένα εκπληκτικό τοπίο.  Θα έχουμε το χρόνο να γνωρίσουμε την Καισάρεια, την πόλη γενέτειρα του Αγίου Βασιλείου,  η οποία πήρε το όνομά της το 17 μΧ από τον Ρωμαίο αυτοκράτορα Τιβέριο, προς τιμήν του πατέρα του Καίσαρα Αύγουστου. Περιήγηση στην πόλη, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε τα τείχη, τα μαυσωλεία, και τη σκεπαστή αγορά και ακολουθεί η Άβανος, με τα εργαστήρια κατασκευής αντικειμένων από πυλό και όνυχα.  Επιστροφή στο Προκόπι.  Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ:          ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ – ΚΩΝ/ΛΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Καισάρειας απ’ όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής, με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη.

 

Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ/ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

 

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

 

 • Αεροπορικά εισιτήρια AΘΗΝΑ- ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ, ΜΕΣΩ ΚΩΝ/ΛΗΣ.
 • Φόροι αεροδρομίων.
 • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα. 
 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στην Καππαδοκία, σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.
 • Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο.
 • Πρωινό και δείπνο καθημερινά στο ξενοδοχείο.
 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

 

 

 

Δεν περιλαμβάνονται :

 

 • Είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά στα δείπνα.
 • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.
 • Ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

 

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!!!

 

 

 

 

ΗΜ.

ΑΝΑΧ/ΣΕΙΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

2-ΚΛΙΝΟ                                3-ΚΛΙΝΟ

1-ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

2-12

ΦΟΡΟΙ

5 & 8

 11,22/3 , 4,8 &    15/4 , 16,20 &    27/5

 

5*

Ημιδιατροφή

550 & 580 €

+80€ &

+150€

-

Περιλαμβάνονται