Εγγραφείτε στο Newsletter
Ρουμανία - Καρπάθια
Οδικώς - 6 ημέρες

Σόφια - Βουκουρέστι - Πύργος Μπραν - Καρπάθια - Πέλες - Σινάια - Μπρασόβ

 

                              6 ημέρες, αναχώρηση 27/10

1η ημέρα: Αθήνα-Σόφια. Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στη Σόφια, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο.

2η ημέρα: Σόφια-Βουκουρέστι. Πρόγευμα και ξενάγηση της Σόφιας. Θα δούμε τον Καθεδρικό ναό «Αlexander Nevski,» το κοινοβούλιο, την Όπερα κ.α. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Βουκουρέστι. Άφιξη, τακτοποίηση στο πολυτελέστατο INTERCONTINTENTAL 5*. Χρόνος ελεύθερος για πρώτη γνωριμία με την πόλη.

3η ημέρα: Καρπάθια-Φρούριο Μπραν-Σινάια-Πέλες. Πρόγευμα και αναχώρηση για τα Καρπάθια. Eπίσκεψη στο Φρούριο Μπραν (Πύργος του Δράκουλα). Συνεχίζουμε για το πανέμορφο ορεινό θέρετρο Σινάϊα, επίσκεψη στο παλάτι Πέλες, την θερινή κατοικία του βασιλιά Καρόλου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

4η ημέρα: Μπρασόβ-Ποιάνα-Μπρασόβ. Πρόγευμα και αναχώρηση για επίσκεψη στην μεσαιωνική πόλη Μπρασόβ του 18ου αιώνα, την κεντρική πλατεία και το Δημαρχείο, το κέντρο των χειμερινών σπορ Ποϊάνα Μπασόβ όπου και χρόνος για φαγητό. Επιστροφή στην Σινάια αργά το απόγευμα. Δείπνο.

5η ημέρα: Σινάια-Bουκουρέστι (ξενάγηση)-Σόφια. Πρόγευμα και αναχώρηση για το Βουκουρέστι. Ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε τις πλατείες Βικτοριέι & Ουνιβερσιτάτζι, το Αθήναιο, το Εθνικό Θέατρο του Λούκα Καρατζιάλε, τον κήπο Τζιμήτσιου,τον Λόφο της Μητρόπολης, το Πατριαρχείο, το μουσείο χωριού. Άφιξη στην Σόφια . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

6η μέρα Σόφια-Αθήνα. Πρόγευμα και αναχώρηση για Αθήνα με στάσεις. Άφιξη το βράδυ.

Τα ξενοδοχεία μας
• Intercontinental 5* στο Βουκουρέστι
• Palace 4* sup ή Rowa Dany 4* στην Σινάια
• Dedeman Princess 4* στην Σόφια, ανακαινισμένοι οι κοινόχρηστοι χώροι το 2009

H σειρά των εκδρομών ενδέχεται να αλλάξει χωρίς παραλήψεις. Οι θέσεις στο πούλμαν είναι εναλλασσόμενες. Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου απαραίτητα.

Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/εκδρομές/περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν ως πρόγραμμα • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* & 5* στην Ρουμανία (2 νύχτες στην Σινάια με ημιδιατροφή & 1 στο Βουκουρέστι με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχεία ως άνω) • 2 διανυκτερεύσεις στην Σόφια ξενοδοχεία σε 4* (ως άνω) με ημιδιατροφή • Τοπικό ελληνόφωνο ξεναγό στο Βουκουρέστι & στην Σόφια • Έμπειρος αρχηγός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75

Δεν περιλαμβάνονται: Είσοδοι σε μουσεία, πύργους. Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό • Ασφάλεια ατυχημάτων

Κόστος κατ’ άτομο

2κλινο

1κλινο

Παιδί*

      6 ημέρες, 27/10-1/11     429€     549€    379€
Προσφορά για κρατήσεις μέχρι 12/10     399€     519€    379€
*Πρόσθετη κλίνη στο δωμάτιο των γονέων του 

Ισχύς πακέτου